Kartonstanc figura

1) Fénykép választása

Töltsd fel saját fényképed, vagy válassz fotóbankból!

2) Terméktulajdonságok

Válasszd ki a kívánt terméktulajdonságokat!

Kiürítés

3) Mennyiség

Add meg a rendelni kívánt mennyiséget!

Cikkszám: N/A Kategória: Product ID: 868

Leírás

A standee-k vagy habkarton figurák látványos promóciós célokat szolgáló, nagy méretű, háromdimenziós földön álló reklámeszközök (attrapok). Figyelemfelkeltésre, bemutatók, kiállítások támogatására jól használható, kreatív és feltűnő kiegészítők. Akár ember nagyságú méretben is elkészítjük, dekorációs célokra is kiváló, sőt egyedi megjelenésével otthonunk dísze is lehet.

Választható anyagok

Hullámkarton

Ha beltéri használatra szeretnél valamilyen promóciós vagy marketingeszközt, a hullámkarton tökéletes választás, köszönhetően jó alakíthatóságának és kétoldali nyomtathatóságának. A hullámkarton, könnyed súlya miatt, egyszerűen szállítható, illetve felszerelhető. Színe lehet fehér és barna is. Vastagságát tekintve 1-5 mm között gondolkodhatunk.

Habkarton

A hullámkartonhoz hasonlóan a habkarton is könnyű, beltéri reklámanyag, amit leginkább üzlethelyiségek, kiállítások elkészítéséhez ajánlunk.
A habkartonból készült táblák mérete maximum 300 x 140 cm lehet, ezt persze összeillesztéssel korlátlanul növelhetjük, illetve könnyedén egyedi formára vághatjuk az anyagot. Mivel UV-álló festékkel nyomtatjuk rá a grafikát, nem kell attól tartanunk, hogy az korán megkopna.

Habosított PVC

Ha vízálló, akár kültéren is használható dekorelemeket, promóciós eszközöket szeretnél, tökéletes alapanyag lehet. Vastagsága 1-10 mm közé tehető, könnyedsége miatt akasztható, ragasztható, fúrható is. Méretük maximum 300×200 cm lehet, amely összeszereléssel korlátlanul növelhetünk.

Stadur lemez

A szendvicslemeznek is nevezett stadur lemez rendkívül strapabíró, víz és UV-álló és sokoldalú, jól nyomtatható, por- és víztaszító, strapabíró műanyag. Ennek ellenére elsősorban beltéri felhasználását javasoljuk. Az alaptábla mérete 305×205 cm. Súlya alacsony, így könnyedén mozgatható, illetve falra és egyéb sík felületekre is rögzíthető – ezáltal növelve az egyébként is sokrétű felhasználási lehetőségeit.
Egy merev anyagról beszélünk, amely vastagsága 5-25 mm között mozog. Felhasználása lehet álló és falra szerelhető is.

Hogyan rendelhetsz azonnal?

Képfeltöltés

1) Képfeltöltés

Töltsd fel legkedvesebb képedet és mi kivágjuk neked kartonból

Részletek

2) Részletek megadása

Válassz méretet és anyagot, amire a termék nyomtatásra kerül!

Szállítás

3) Szállítás 48 órán belül

Garantáljuk, hogy 48 órán belül nálad lesz a kartonfigura

További információk

Anyag

Hullámkarton, Habkarton, Habosított PVC, Stadur lemez

Méret

70cm x 180cm