Molinó

Molinó

MOLINÓ KÉPEK


Hogyan rendelhetsz azonnal?Képfeltöltés

1) Képfeltöltés

Töltsd fel legkedvesebb képedet és mi kivágjuk neked kartonból

Részletek

2) Részletek megadása

Válassz méretet és anyagot, amire a termék nyomtatásra kerül!

Szállítás

3) Szállítás 5 napon belül

Garantáljuk, hogy 5 napon belül nálad lesz a kartonfigura 
 
MOLINÓ NYOMTATÁS

Molinó nyomtatásban nagyon sok referenciával rendelkezünk, a  multinacionális cégektől a legkisebbekig. A Regiszter Nyomda Budapest egyik legnagyobb reklámeszköz gyártója.  A digitális nagyformátumú nyomtatókkal előállított molinó tartós és látványos. Homlokzati molinó készítés,  kiállítási molinó, molinó ponyvák reklámnyomása, feliratozása, gyorsan és magas minőségben, tartós színekkel, rövid határidőre is.

ÓRIÁS MOLINÓ KÉSZÍTÉS

Széles digitális nyomdagépeinknek az óriás reklámfelület sem akadály. Az öt méternél szélesebb molinókat külön eljárással hegesztjük össze. Legnagyobb munkánk egy tizenhét-emeletes ház oldalára került fel, szinte uralta a környéket!

Kisebbeket is készítünk: beltéri, kiállítási, vagy bemutatótermi molinókat, lépcsőházra, korlátra, kerítésekre valókat, melyek közelről és távolabbról is kifogástalanok.

MOLINÓ GYÁRTÁS

A jó molinó megnöveli az Ön láthatóságát, üzenetét sokan látják. Méretükből kifolyólag, a főleg 10 négyzetméteres, vagy afeletti felületeknek, már komoly dinamikus terhelés, szélnyomás, feszülés során kell helytállniuk. Mi erős molinó anyagra nyomunk és szereléshez erős fém, vagy műanyag gyűrűket, ringliket, illetve bújtatót használunk. A molinó készítés során a konfekcionálását is elvégezzük, így komplett szolgáltatást adunk. Egy ekkora reklámeszköz esetében erre nagyon fontos ügyelni!

TEHERAUTÓ PONYVA NYOMTATÁS

Teherautó és kamion ponyva, reklámponyva készítését, feliratozását is vállaljuk minden járműtípusra. Erős UV álló autóponyvák, szimplán logózva, vagy akár óriási fotóval rendelhetők. Legyen egyedi az utakon!

Akár egy autóra, akár flottára tartós, időjárásálló egyedi és szép reklámhordozót rendelhet.

Beáll hozzánk a járművel, lemérjük a ponyva méretet, megnyomjuk és teljesen konfekcionálva fel is szereljük Önnek.

MESH HÁLÓ, ÓRIÁS ÉPÜLETHÁLÓ NYOMTATÁSA, AKÁR TÍZ EMELET MAGASSÁGIG IS. 

Molinó és építési háló nyomtatáskor a minőség és a pontosság költséghatékonysággal társul. A mesh háló nyomtatás több részben történik, így szinte bármekkora lehet. A képes építési háló, reklámháló, molinó ára mindig a molinó méret, alapanyag és a nyomási fedettség függvénye.

A MOLINÓ FELRAKÁSÁT, FELHELYEZÉSÉT IS VÁLLALJUK!

Megállapodás szerint a molinót kihelyezzük, szakszerűen felfeszítjük bárhol az országban. A részleteket egyeztesse ügyfélszolgálatunkkal.

 

ALAPANYAG:

Molinó

 

 

Szeretnél Te is ilyet?

Keress fel minket és kérj ajánlatot!


KERESS MINKET!

IRODA

1211 Budapest, Duna lejáró 4-10.

ÁRAJÁNLAT KÉRÉS

  • Dobd a fájlt ide, vagy
    Engedélyezett fájl típusok: jpg, gif, png, pdf, jpeg.
  • Ha tudod, írd be a méretet amit szeretnél (pl.: 50x50cm)