Roll up

ROLL UP KÉPEK

Hogyan rendelhetsz azonnal?

Képfeltöltés

1) Képfeltöltés

Töltsd fel legkedvesebb képedet és mi kivágjuk neked kartonból

Részletek

2) Részletek megadása

Válassz méretet és anyagot, amire a termék nyomtatásra kerül!

Szállítás

3) Szállítás 5 napon belül

Garantáljuk, hogy 5 napon belül nálad lesz a kartonfigura

 

 

Mi az a Roll up?

Ha könnyen szállítható, bármikor összeszerelhető és szétszedhető reklámfelületet keresel, megtaláltad. A sajtófalként vagy fotóháttérként is használható mobil reklámeszköz, amellett, hogy praktikus, kis helyen is tárolható, kedvező árfekvésű is. Nem csoda, hogy ez az egyik legnépszerűbb eladáshelyi marketingeszköz.

Ráadásul a roll up testben feltekerve tárolt grafika így garantáltan nem is sérül a tárolás és szállítás során. Ebből adódóan rendkívül időtálló és praktikus eszközről beszélhetünk.

Mire használható?

A roll up kül- és beltéren egyaránt használható, amennyiben az alapanyagokat a kívánt felhasználási módhoz igazítva választjuk. Kültéri használat esetén ugyanis a az állványra feszített roll up film helyett molinót érdemes használni.

Összeszereléséhez nem szükséges szakértelem. Kinyitásnál egyszerűen csak ki kell hajtanod az eszköz lábait, majd a földre helyezett roll up testből ki kell húznod a grafikát tartalmazó fóliát, amit a kitámasztópálcával rögíthetsz is.

A roll up-ok nyomdai kivitelezése mellett komplett logisztikai megoldással is szolgálunk ügyfeleinknek, ugyanis az ország bármely pontjára kiszállítjuk a megrendelt eszközöket. Ha tehát egy igazán költséghatékony és időtálló marketingeszközt szeretnél, add le megrendelésedet még most, hogy 48 órán belül szállíthassuk egyedi roll up-odat.

 

ALAPANYAG:

Roll up film
Szeretnél Te is ilyet?

Keress fel minket és kérj ajánlatot!

KERESS MINKET!

IRODA

1211 Budapest, Duna lejáró 4-10.

TELEFON

+36 1 278-40-50

E-MAIL CÍM

printing@printing.hu

ÁRAJÁNLAT KÉRÉS

  • Dobd a fájlt ide, vagy
    Engedélyezett fájl típusok: jpg, gif, png, pdf, jpeg.
  • Ha tudod, írd be a méretet amit szeretnél (pl.: 50x50cm)