Vászonkép & bútorkárpit

Vászonkép & bútorkárpit

VÁSZONKÉP KÉPEK


Hogyan rendelhetsz azonnal?

Képfeltöltés

1) Képfeltöltés

Töltsd fel legkedvesebb képedet és mi kivágjuk neked kartonból

Részletek

2) Részletek megadása

Válassz méretet és anyagot, amire a termék nyomtatásra kerül!

Szállítás

3) Szállítás 5 napon belül

Garantáljuk, hogy 5 napon belül nálad lesz a kartonfigura


 

 

Vászonkép, egyedileg, ahogy Te szeretnéd!

Vászonkép készítés Budapest egyik legnagyobb nyomdájában.

A vászonfotó irodaházak, üzletek, éttermek, szállodák egyedi és szép dekorációja.

A saját fotó alapján készült vakrámás vászonkép mára a lakások kedvelt dekorációja lett. Ez a kiváló minőségű művészi vászon fotóiddal a digitális állományból kiszabadulva a falon új életre kel és csodásan díszíti a lakást, irodát, kávézót, valamint egy klub, vendéglátóhely falait. A vakrámás vászonkép bárhol megállja a helyét, jelentősen formálja, alakítja a belső tér hangulatát.

Élvezd saját ízlésed szerint elkészülő képeket vagy bútorokat ott, ahol csak szeretnéd.. Dekoráld egyedire a helyiségeket, ahol sok időt töltesz! A hipermarketek, nagyáruházak telis tele vannak túlárazott tucat termékekkel, amik épp az aktuális divatot követik. Szép, mutatós darabok, DE nem egyediek, sosem illeszkednek úgy egy adott térbe, ahogy azt Te eltervezted.

Digitális nyomdaként, kreatív szakember gárdával gondoltunk egy nagyot! Megalkottuk egyedi vászonkép és bútor szolgáltatásunkat, hogy olyan termékeket készíthessünk, ami maximálisan kielégíti az egyedi igényeket, legyen szó egy kisebb-nagyobb képről, amit valahol láttál vagy egy egy teljesen egyedi bútorról, széktámláról.

Nincs más teendőd, csak válaszd ki kedvenc képeidet, vedd fel velünk a kapcsolatot és mi segítünk Neked, hogy elkészíthessük kedvenc egyedi képedet vagy bútorodat!

Vászonfotó rendelés előtt

A kiválasztott kép legyen nagy, legalább 100-150 dpi felbontású. Lehetőleg minél jobb minőségűre állítsd a gépet exponálás előtt. Ne feledd, hogy egy 30×40 cm-es nagyítású vászonképhez legalább: 1200×1600 pixel képméret kell.

Vászonkép papírképből is készíthető, ebben az esetben be kell szkennelni a fotót. Itt is a minél jobb minőség, minél nagyobb felbontás a lényeg, így lesz szép a végeredmény. Éppen ezért tartsd szem előtt, hogy kicsinyíteni mindig lehet egy képen, nagyítani minőségveszteség nélkül utólag szinte lehetetlen.

 

ALAPANYAG:

Canvas vászon

VÁSZONKÉP RENDELÉS

Nagy mennyiségben gyártjuk ezeket a vakrámás képeket szállodáknak, de civil megrendelőinknek húsvéti, karácsonyi vagy más családi, esküvői, születésnapi ajándékként.

A feszített vászonkép mérete akkora, amakkorát szeretnél, a tenyérnyitől az embernagyságú méretig. A vakrámás kép egyszerűen felrakható, kis súlyú népszerű faldekoráció.

Lehet egy darabból de mint az a referencia képeinken is látható lehet több paneles azaz több részből álló kompozíció is! lehet 5 részes, 4 részes 3 részes, álló, vagy fekvő formátumú, illetve ezek kombinációjával egész vászonkép falat is megálmodhatsz.

A sarki vászonkép szalon helyett válaszd az ország egyik legjobb gépparkjával rendelkező reklámnyomdáját. Segítünk, hogy gyors határidővel a legszebb nyomatot kaphasd, amire sok évig örömmel nézhetsz.

 

 

Szeretnél Te is ilyet?

Keress fel minket és kérj ajánlatot!


KERESS MINKET!

IRODA

1211 Budapest, Duna lejáró 4-10.

TELEFON

+36 1 278-40-50

E-MAIL CÍM

printing@printing.hu

ÁRAJÁNLAT KÉRÉS

  • Dobd a fájlt ide, vagy
    Engedélyezett fájl típusok: jpg, gif, png, pdf, jpeg.
  • Ha tudod, írd be a méretet amit szeretnél (pl.: 50x50cm)