Kartonfigurák

KARTONFIGURA REFERENCIÁK


Hogyan rendelhetsz azonnal?

1) Képfeltöltés

Töltsd fel legkedvesebb képedet és mi kivágjuk neked kartonból

2) Részletek megadása

Válassz méretet és anyagot, amire a termék nyomtatásra kerül!

3) Szállítás 5 napon belül

Garantáljuk, hogy 5 napon belül nálad lesz a kartonfigura


 

 

Mi az a kartonfigura?

A kartonfigurák lényegében a talajra állított, kitámasztó lábbal ellátott, hullámkartonra, habosított pvc-re, vagy habkartonra kasírozott, nyomtatott és kivágott fotók. Itt fontos megjegyeznünk, hogy kizárólag hozott képekkel dolgozunk – amelyeknek minimum 300 dpi pixelsűrűségűnek kell lenniük, máskülönben nem készíthető igényes, minőségi munka.

Az életnagyságú kartonfigurák remek figyelemfelkeltők, különösen, ha egy ember – általában egy ismert személy – arca fémjelzi az adott árut. Ezáltal igen jól irányítható a potenciális vásárlók figyelme.

Ha pedig csak egy jó bulit szeretnénk, az ismerőseink számára készített – akár saját arcképükről, akár kedvenc mesehősük vagy filmszereplőjükről mintázott –, kartonfigurák remek hangulatkeltő elemek lesznek. Legyen szó akár szülinapi, akár évfordulós buliról, vagy épp esküvőről.

Mire használható?

Egy kartonfigura számtalan felhasználási lehetőséget rejt magában. Leggyakrabban eladáshelyi marketingeszközként szolgál, de manapság egyre többen ismerték fel az ilyen életnagyságú figurákban rejlő lehetőségeket, ezért aktivisták is előszeretettel használják, de egyre több privát megrendelés is érkezik hozzánk.

 

ALAPANYAGOK:

Hullámkarton, 4mm
Habkarton, 5mm
Habkarton, 10mm
Habosított PVC, 5mm
Stadur lemez, 5mm

 

 

Szeretnél Te is ilyet?

Keress fel minket és kérj ajánlatot!


Elérhetőségeink

Iroda 1211 Budapest, Duna lejáró 4-10.

Ajánlatkérés