Display

Display

Display KÉPEK


 

 

Mi az a display?

Az eladáshelyi reklámozás alapja a gondosan megtervezett és pontosan, szépen kivitelezett reklámanyagok, mint a kitelepülő pult, a roll upok, vagy épp a kartonfigurák. Van azonban valami, amivel sokan nem számolnak, pedig jelentősen növelheti a kitelepülés hatékonyságát: a pult standee.

Ez lényegében lehet egy kínáló, vagy egy egyszerű figyelemfelhívó asztali állvány is, amely a pultnál igénybe vehető akciókra hívja fel a figyelmet, de a tálcák például tökéletesen használhatók a promóciós időszakra kialakított egységcsomagok, árubemutatók és kóstolók tárolására, kínálására.

Mire használható?

A kartontálcákat továbbá polcrakész csomagoláshoz is használhatod, hiszen előre csoportosíthatod rajtuk a termékeket, majd együtt szállíthatod és helyezheted őket a polcra. A pult standee tehát nemcsak hatékony figyelemfelkeltő promóciós eszköz, de adott esetben rendkívül praktikus logisztikai eszköz is lehet egy rendezvényi kitelepülés során.

Ha szeretnél egy egyedi grafikával ellátott, figyelemfelkeltő kínáló tálcát vagy pultra helyezhető asztali állványt, csak jelezned kell felénk az igényeid, mi pedig neki is látunk a gyártásnak, hogy 48 órán belül nálad is legyen!

 

 

Szeretnél Te is ilyet?

Keress fel minket és kérj ajánlatot!


KERESS MINKET!

IRODA

1211 Budapest, Duna lejáró 4-10.

ÁRAJÁNLAT KÉRÉS

  • Dobd a fájlt ide, vagy
    Engedélyezett fájl típusok: jpg, gif, png, pdf, jpeg.
  • Ha tudod, írd be a méretet amit szeretnél (pl.: 50x50cm)